*
top of page

Poštujemo Vašu privatnost!


Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni.


Postavke kolačića


Na ovoj stranici možete odrediti koje kolačiće prihvaćate, a koje ne. Neki kolačići su nužni za rad stranice pa njih nije moguće isključiti.


Tehnički
 

Kolačići koji omogućuju rad stranice. Ovo su obavezni kolačići bez kojih stranica ne može raditi.


Marketing


Kolačići koje koristi naš marketinški odjel kako bi unaprijedili iskustvo korištenja svih naših proizvoda. Ukoliko se složite s korištenjem marketinških kolačića web-stranica će omogućiti uslugu Google Analytics i Facebook pixel. To znači da će se koristiti kolačići koje koriste usluge Google Analytics i Facebook pixel.


Zaštita privatnosti
Pravila zaštite osobnih podataka na web stranici www.safetyguruinstitute.com.


1. Opće informacije


Ova Pravila zaštite privatnosti (dalje: Pravila) opisuju koje vaše osobne podatke prikupljamo, na koji način obrađujemo te u koje svrhe ih upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s vašim podacima. safety.guru INSTITUT za promicanje kulture i sigurnosti u prometu, Zagreb, Pavla lončara 12, OIB 23893194912 (dalje: “Safety.guru“ ) obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga i posjetitelja stranice www.safetyguruinstitute.com u skladu s važećim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679). Poštujemo vašu privatnost i obrađujemo osobne podatke pošteno i zakonito, isključivo na temelju valjanih pravnih osnova, odnosno sukladno vašim suglasnostima za obradu.


2. Način i svrhe obrade osobnih podataka


Članstvo
Pristup internetskoj stranici www. safetyguruinstitute.com je slobodan i ne zahtijeva registraciju. Međutim, ako želite postati podupirajući i aktivan član, potrebno je učlaniti se. Potrebna je jednostavna prijava putem e mail adrese u web obrascu te uplatom članarine. U svakom trenutku možete odustati od članstva na način da odaberete ponuđenu opciju povlačenja suglasnosti o članstvu u primljenoj poruci.


Ankete i upitnici


Kroz ankete i upitnike prikupljamo informacije o vašem zadovoljstvu s našim proizvodima i uslugama te druge korisne podatke kako bi ih prilagodili vašim potrebama te u svrhe promicanja odnosa s javnošću. Rezultati provedenih anketa ili upitnika su isključivo sumarni i anonimni. Za sudjelovanje u anketama ili upitnicima prijavljujete se svojom e mail adresom kroz web obrazac.


Kontaktiranje


Ukoliko nam se obratite s vašim upitima, podatke koje nam pri tome dostavite obrađujemo isključivo za pružanje traženih informacija. Nakon odgovora na vaš upit dostavljene podatke ćemo obrisati.


3. Zaštita osobnih podataka


Prikupljene osobne podatke obrađujemo uz obaveznu primjenu odgovarajućih pravnih, tehničkih i organizacijskih mjera sigurnosti kako bismo spriječili svaku neovlaštenu obradu podataka.
Prikupljamo samo one podatke koji su nužni za predmetnu obradu i ne čuvamo ih dulje nego li je to potrebno, odnosno određeno zakonskim propisima.

4. Vaša prava


U svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o obradi vaših osobnih podataka i zatražiti
ostvarivanje sljedećih prava:


- pravo na pristup podatcima koji se odnose na vas
- ispravak ili dopunu vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni
- brisanje osobnih podataka (ukoliko ne postoje opravdani razlozi za čuvanje podataka)
- ograničenje obrade osobnih podataka, npr. kada prigovarate točnosti osobnih podataka, a za
vrijeme dok ne provjerimo njihovu točnost
- povlačenje suglasnosti za obradu podataka (npr. za primanje promotivnih poruka)


Ukoliko smatrate da je neko od vaših prava povrijeđeno možete podnijeti prigovor Agenciji zaštitu
osobnih podataka na kontakt: Martićeva ulica 14, HR – 10 000 Zagreb, email: azop@azop.hr


5. Kontakt za zaštitu osobnih podataka


Zahtjevi, pritužbe ili upiti koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podatka možete uputiti na adresu elektroničke pošte institute.safety.guru@gmail.com
Sukladno važećim zakonskim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka svaki zahtjev/upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja. Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.


Osoba za zaštitu podataka
Safety.guru Institut
Pavla Lončara 12
HR – 10360 Zagreb
mob. 092/301 9835
institute.safety.guru@gmail.com


6. Pravila zaštite osobnih podataka drugih web stranica/trećih osoba trećih strana


Na ovoj stranici pronaći ćete poveznice na druge web stranice ili portale. Pravila o zaštiti osobnih
podataka na tim portalima mogu biti drugačija od ovih Pravila. Na našoj stranici možemo vam ponuditi i značajke društvenih mreža koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka na društvenim mrežama. Stoga vas molimo da se upoznate s pravilima o zaštiti osobnih podataka koja se primjenjuju na stranicama drugog portala ili društvenoj mreži odnosno od strane trećih osoba.


U slučaju promjena ovih Pravila obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum
izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.
Ova Pravila su sastavljena 1. travnja 2019. godine.

bottom of page