*
top of page

Uspavani 'bajker' na Jadranskoj magistrali je faca dana!

Dobro pogledajte ovog krotitelja asfalta, želimo da ga se sjetite čim prvi idući put zijevnete za volanom.


Prolazeći danas 'o svom poslu' Jadranskom magistralom u Tučepima fotoreporter Slobodne Dalmacije Matko Begović naišao je na prizor koji ga je natjerao da se, već nadomak svom cilju, okrene na prvoj mogućoj lokaciji za taj podvig i vrati na mjesto scene koja mu je trenutno pobudila profesionalni nerv.


Iako je prošlo i 15-ak minuta do njegovog povratka do prizora koji ga je tako zaintrigirao, on je još uvijek bio tamo. Uspavani 'bajker' spokojno je spavao na svom motoru, u pozi očito dobro izvježbanoj da kvalitetno 'ubije oko' na svojim putovanjima.

U punoj bajkerskoj opremi, na svojoj nabrijanoj jurilici spavao je kao beba u svom krevetiću, a fotoreporter oduševljen poslao je fotografije uredništvu uz komentar 'Ovo još nisam vidio. Pustite ga za primjer drugima'.


Upravo zato želimo da svi vozači dobro pogledaju fotografiju ovog punkorvnog bajkera koji, sigurni smo, poznaje sve čari, ali i opasnosti života na cesti i prisjete ga se čim idući put zijevnu za volanom.


Mnoge stvari mogu čekati, stanite uz cestu, zatvorite oči 20 minuta, svratite na kavu negdje usput i ne krećite na put umorni ako ne gori pod nogama. Ma ni tad. Postoje prijatelji, postoje autobusi, vlakovi, taksi... Kad se dogodi tragedija - prekasno je.


Uredila: Sanja Paić

Foto: Matko Begović / Slobodna Dalmacija36 views1 comment
bottom of page