*
top of page

Upoznajte Eclipse! Ona je predivna crna mješanka koja svakodnevno putuje u park, sama.

Updated: Feb 25, 2020

Ako ste se oduvijek  bojali pustiti svoju djecu samu voziti se javnim autobusom, možda se predomislite kada pročitate ovaj tekst.


Upoznajte Eclipse!

Ona je predivna crna mješanka labradora i mastifa koja svakodnevno putuje u park, sama. Za to joj ne treba ni vlasnik ni vlasnica.


Putnici u autobusu svaki dan očekuju Eclipse.

I nevjerojatno, ona uskoči u autobus blizu svoje kuće u Seattleu u Washingtonu, vozi se do središta grada gdje siđe i otrči u park na druženje sa svojim četveronožnim prijateljima.


Nakon nekoliko sati vraća se na autobusno stajalište, uskoči opet u autobus, koristeći kartu zataknutu za ogrlicu, i vraća se kući, spremna za večeru.


Ova izvanredna priča započela je jednog dana kad se sva uzbuđena zbog igre u parku, Eclipse umorila od čekanja da njezin vlasnik Jeff popuši cigaretu čekajući autobus.

Uskočila je bez njega u autobus i on je krenuo prije nego što je Jeff uspio reagirati.


Srećom, vozač autobusa prepoznao ju je i, ne želeći razočarati odlučnog putnika, odbacio je u park, prije nego što je Jeff stigao.


Nakon još nekoliko takvih "solo" putovanja, Jeff je shvatio da je Eclipse više nego sposobna putovati bez njega, pa ju je odlučio pustiti samu, stavljajući na njenu ogrlicu autobusnu kartu svako jutro, i znajući da će se vratiti nekoliko sati kasnije.

Redoviti putnici u autobusu upoznali su Eclipse, i kao što je bilo za očekivati, ona ih sve uveseljava.


Ova nas vesela priča  može naučiti sljedeće: Budimo više kao psi.Uredila: Marela Sopta

Izvor: Facebook

Foto: Internet


9 views0 comments
bottom of page