*

Priča iz Bristola

Updated: Aug 14, 2020

U engleskom gradu Bristolu, u okolini ZOO parka postoji parking kapaciteta za oko 150 automobila i 8 autobusa. Punih 25 godina isti čovjek naplaćivao je parking. Cijena za automobile bila je 2,5 funte, a za autobuse 7,5 funti. I onda, jednog dana, nakon 25 godina redovnog dolaska na posao, čovjek se jednostavno nije pojavio.Uprava ZOO vrta bila je prisiljena kontaktirati Gradsku upravu i zatražiti novog radnika parkinga. Međutim, Gradska uprava je odgovorila da nema nikakvu nadležnost nad ovim parkingom, nego da on spada pod nadležnost ZOO vrta. Uprava vrta je zatim obavijestila gradske čelnike da je radnik na parkingu bio njihov zaposlenik, a ne zaposlenik ZOO vrta. Onda je Gradska uprava obavijestila upravu ZOO vrta da među svojim zaposlenicima nikada nisu imali radnika spomenutog parkinga.


Za vrijeme dok se ova rasprava vrtjela u krug, čovjek koji je radio na parkingu vjerojatno je ispijao koktele na nekom egzotičnom otoku, pošto je očigledno samovoljno instalirao aparat za naplatu parkinga.

Tako je on svakog dana naplaćivao nekoliko stotina funti dnevno, 25 godina bez prekida.


To znači da je za navedeni period zaradio više od pet milijuna funti, a da nitko ni dan danas ne zna kako se on zove.Izvor: Internet

27 views1 comment

Kontaktiraj nas

Adresa. 

safety.guru INSTITUT, PAVLA LONČARA 12, 10360 Zagreb, CROATIA

Tel.

+385 92 301 9835 

+385 99 307 0408

Novosti.

  • Facebook Safety Guru
  • Instagram Safety Guru
  • Linkedin Safety Guru