*

PBandJ i Hobotnica sa stavom


Tko je ovaj band i što znači njihovo ime!? Mi o njemu za sada malo znamo, ali zato su preporuke o njima vrhunske. Dok istražujemo što im ime znači evo i par riječi o njima.PB&J je zagrebački bend koji je nastao 2015. kao projekt dva vrlo mlada mladića koji su u spavaćoj sobi svirali blink-182. Bubnjar se pridružuje bendu kasnije u 2016. i njegovim dolaskom bend se upotpunjava i počinje ozbiljno raditi. Kako se njihovi glazbeni ukusi razlikuju, tako se razlikuje i njihov repertoar, ali sve je to u načelu alternativnog rocka.


Zbog svoje posebnosti privukli su pozornost članova grupe Željezna Lejdi i tako postali treći bend koji nastupa na ovogodišnjem Ruđer festu. Članovi benda su Patrik (gitara/vokal), Borna (bas gitara/vokal), Jan (bubnjevi) i Patrik (gitara). Bend je prije par dana izbacio svoj prvi EP "...and he died a horrible Taburé death".


Članovi PB&J se vesele nastupu na Ruđer festu, a mi vjerujemo kako ni vi neće ostati ravnodušni. A kako će se tek oni ugodno iznenaditi kad shvate da su dio naše „Hobotnice sa stavom!“ te svojim nastupom promiču kulturu i sigurnost u prometu.Autor: Dražen Kaužljar

Foto: Dražen Kaužljar

Kontaktiraj nas

Adresa. 

safety.guru INSTITUT, PAVLA LONČARA 12, 10360 Zagreb, CROATIA

Tel.

+385 92 301 9835 

+385 99 307 0408

Novosti.

  • Facebook Safety Guru
  • Instagram Safety Guru
  • Linkedin Safety Guru