*
top of page

Od kulture se raste

Updated: Feb 11, 2021

Projekt izrade inspirativne knjige koja će obuhvaćati citate o kulturi i sigurnosti u prometu iz cijelog svijeta te nas istodobno poticati o sigurnom promišljanju djelovanja u prometu.


Koliko puta ste slušali nekog genijalca ili genijalku na TV-u ili na predavanju ili čitali preko Interneta? Koliko puta ste pomislili da bi se voljeli upoznati s tom osobom? Koliko puta ste rekli „Wooow, koja dobra razmišljanja i ideje!“. A koliko puta ste uspjeli i zabilježiti te ideje, misli i citate? Ako ste osoba koju oduševljavaju takve situacije, na pravom ste mjestu.


Ovdje pokrećemo projekt izrade knjige „Od kulture se raste” koja će obuhvaćati citate i misli o kulturi i sigurnosti u prometu iz cijelog svijeta. Ovdje vas pozivamo da nam se pridružiti u skupljanju najkorisnijih citata i misli u cilju promicanja kulture i sigurnosti u prometu.

Isto tako ovo je mjesto gdje ćete i sami moći pronaći i koristiti zanimljive citate u svojem svakodnevnom radu. Knjiga „Od kulture se raste“ ubrzo će postati i vaš savjetnik u radu.


Pridužite nam se u realizaciji ovog projekta. Postupak za sudjelovanje je vrlo jednostavan:


1. izaberete jedan ili više citata koji su vam najdraži

2. pošaljete te nam svoj prijedlog na autorizaciju sa sljedeće četiri bitne stavke: autora citata, citat, ključnu riječ ili temu na koju se citat odnosi, predlagatelja citata

3. autorizacija i postavljanje na web portalu od strane safety.guru INSTITUTA.


Foto: toa-heftiba-unsplash
63 views0 comments
bottom of page