*
top of page

„Hobotnica sa stavom!“ u KSET-u

Na dan 21. listopada kada se obilježava nacionalni dan bez mobitela u prometu, održana je edukativno zabavna akcija projekta „Hobotnica sa stavom!“ u Klubu studenata elektrotehnike (KSET) u Zagrebu.


Akcija se sastojala od dva dijela:

- preventivno edukativnog dijela kojeg su izveli članovi safety.guru INSTITUT-a;

- zabavno-glazbenog dijela u kojem je student FER-a, Fran Markulin odsvirao i otpjevao pjesmu Jure Stublića ,,Srce na cesti”.


Akciju „Hobotnica sa stavom!“ otvorio je voditelj sekcije KSET-a Anton Premec. Safety.guru INSTITUT je dobio i službenu podršku dekana FER-a prof. dr. sc. Gordan, a prodekan za znanost prof. dr. sc. Nikola Mišković je u uvodnom govoru zaželio sreću u radu te poslao preventivne poruke vezane uz promicanje kulture i sigurnosti u prometu.


Tijekom provedbe akcije svim prisutnim gostima podijeljeni su leci „Hobotnica sa stavom!“ i upoznati su sa opasnostima koje prijete od uporabe mobitela i slušalica u prometu. Zbog bolesti, provedbi akcije nije se mogao pridružiti stand up komičar Zlatan Zuhrić Zuhra pa je gostima puštena njegova izjava vezana uz našu akciju. Pred dobro popunjenim KSET-om i ova je akcija uspješno provedena.Autor: Dražen Kaužljar

Foto: Sanja Paić

14 views0 comments
bottom of page