*
top of page

"Hobotnica sa stavom" na Festivalu znanosti 2021.

Festival znanosti je manifestacija koja se u Hrvatskoj kontinuirano organizira od 2003. godine s ciljem približavanja znanosti javnosti kroz informiranje o aktivnostima i rezultatima na području znanosti, poboljšavanje javne percepcije znanstvenika, te motiviranje mladih ljudi za istraživanje i stjecanje novih znanja. Rađamo se znatiželjni, kao mala djeca se pitamo zašto je nebo plavo, a trava zelena, a kad odrastemo postajemo produktivni članovi zajednica. Čežnja za dodatnim znanjem i poticanje urođene znatiželje u svim dobima života je vrijedan cilj za koji se Festival znanosti zalaže. Organizatori Festivala znanosti su Sveučilišta u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Osijeku u suradnji s Tehničkim muzejom Nikola Tesla i British Councilom, a pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.


Sav program nalazi se na linku: http://www.festivalznanosti.hr/2021/


Teme su zanimljive i ovo je prilika naučiti nešto novo. U moru raznovrsnih tema, svoje mjesto pronašla je i naša "Hobotnica sa stavom - Budi kao ja!" koja nas uči LEKCIJU ŽIVOTA :


Moguće je biti veseo i raspoložen i kad nisi na mobitelu u prometu. Znanje je moć, a OSOBNI STAV najjača vještina u našim rukama.


Autor: Sanja Paić

Foto: Internet / Sanja Paić


17 views0 comments
bottom of page