*

Crijevno Pojačalo


U davna vremena pojam hrabrosti i visokog kodeksa ponašanja predstavljali su samuraji u drevnom Japanu. Ti opasni borci morali su uz vještine ratovanja uvježbavati i neku od umjetničkih vještina kako bi zadržali humanost u sebi.Samuraji Ruđera su profesori koji sviraju u grupi Crijevno Pojačalo, za ovu prigodu u tročlanom sastavu: Ervin Palanović na gitari i vokalu, Zoran Kauzlarić na bubnjevima i Dalibor Pekas na bas gitari. Oni vode brigu o svojim učenicima i od njih stvaraju vrhunske stručnjake, a razvijajući glazbenu umjetnost dijele s njima i potpuno drugu dimenziju.


Zbog toga iza sebe imaju nastupe u nekoliko zagrebačkih klubova, poput Jabuke, Saxa i Hard Placea. Sviraju rock standarde (Elvis Presley, the Doors, Willie Nelson), ali često im se omakne i poneko iznenađenje. Legendarne profesore nikako ne smijete propustiti.


Tko može biti bolji promotor kulture i sigurnosti u prometu od ovih glasnih profesora koji će nam u petak jasno poručiti: „Ne mobitelima u prometu!“Autor: Dražen Kaužljar

Foto: Dražen Kaužljar

141 views0 comments

Kontaktiraj nas

Adresa. 

safety.guru INSTITUT, PAVLA LONČARA 12, 10360 Zagreb, CROATIA

Tel.

+385 92 301 9835 

+385 99 307 0408

Novosti.

  • Facebook Safety Guru
  • Instagram Safety Guru
  • Linkedin Safety Guru