*
top of page

Crijevno Pojačalo


U davna vremena pojam hrabrosti i visokog kodeksa ponašanja predstavljali su samuraji u drevnom Japanu. Ti opasni borci morali su uz vještine ratovanja uvježbavati i neku od umjetničkih vještina kako bi zadržali humanost u sebi.Samuraji Ruđera su profesori koji sviraju u grupi Crijevno Pojačalo, za ovu prigodu u tročlanom sastavu: Ervin Palanović na gitari i vokalu, Zoran Kauzlarić na bubnjevima i Dalibor Pekas na bas gitari. Oni vode brigu o svojim učenicima i od njih stvaraju vrhunske stručnjake, a razvijajući glazbenu umjetnost dijele s njima i potpuno drugu dimenziju.


Zbog toga iza sebe imaju nastupe u nekoliko zagrebačkih klubova, poput Jabuke, Saxa i Hard Placea. Sviraju rock standarde (Elvis Presley, the Doors, Willie Nelson), ali često im se omakne i poneko iznenađenje. Legendarne profesore nikako ne smijete propustiti.


Tko može biti bolji promotor kulture i sigurnosti u prometu od ovih glasnih profesora koji će nam u petak jasno poručiti: „Ne mobitelima u prometu!“Autor: Dražen Kaužljar

Foto: Dražen Kaužljar

166 views0 comments
bottom of page