*

Biciklom po Žumberku

Današnji način života, užurban i stresan, ne ostavlja dovoljno vremena za tjelesnu aktivnost i bavljenje sportom. Sve manje se krećemo tijekom dana, sve više sjedimo na radnom mjestu, a moguće posljedice su zdravstvene poteškoće s leđima, vratom, koljenima...Vožnja biciklom je sve popularniji oblik rekreacije i jedna je od rijetkih sportskih aktivnosti koja se može prilagoditi načinu života, navikama, interesima i potrebama. Voziti bicikl možete u svakoj životnoj dobi, od djetinjstva do starije dobi i to tempom koji vama najviše odgovara. 

Vožnja u prirodi vam omogućuje da provodite više vremena na svježem zraku i suncu. Zahtjeva veći napor i više snage.Za one slabije kondicije danas postoje i električni bicikli. Veselimo se što je prvi hrvatski bike-sharing sustav stigao i na Žumberačko gorje! U Sošicama unajmite električni bicikl i krenite u cjelodnevnu avanturu!


Kako funkcionira? Priđite pilonu, prilikom registracije obavezno pročitajte uvjete korištenja, uplatite iznos za cjelodnevni najam u iznosu od 50 kn, skenirajte QR kod i otključajte bicikl!


Za korištenje sustava trebate imati internetsku vezu – srećom, postoji i besplatni Wi-Fi! 😊


Zabava je sigurno zagarantirana!


Detaljnije upute možete pronaći na linku:

https://www.facebook.com/ppzumberaksamoborskogorje/

Uredila: Sanja Paić

Foto: Izvor

Izvor: Park prirode Žumberak - Samoborsko gorje
3 views0 comments

Kontaktiraj nas

Adresa. 

safety.guru INSTITUT, PAVLA LONČARA 12, 10360 Zagreb, CROATIA

Tel.

+385 92 301 9835 

+385 99 307 0408

Novosti.

  • Facebook Safety Guru
  • Instagram Safety Guru
  • Linkedin Safety Guru