*
top of page

Željezna Lejdi


Tko kaže da u Hrvatskoj rock sviraju samo oni preko 40 godina?!? Željezna lejdi je bend mladića koji sviraju energični i žestoki rock. I to kakvih mladića!
Dva učenika tragom svojih legendarnih profesora stekli su dobre navike i osnovali bend 2016. godine. Osim toga bavili su se izradom gitarskih pojačala te su se povezali s profesorima glazbenicima. Od tada su nastupali na školskim priredbama ali i događajima poput „Dojdi osmaš, Zagreb te zove“ na Zrinjevcu i Brucošijadi na Bundeku.Svoj najznačajjniji nastup imali su u Jabuci na prvom Ruđer festu.


Željezna lejdi svira garažni rock sa svojim autorskim pjesmama. Bend danas čine: Nikola Kaužljar na vokalima i gitari, Eugen Kalebić na drugoj gitari, Vinko Jakupak na bas gitari te Vjeko Zuhrić na bubnjevima. Ovaj mladi i žestoki pokretači Ruđer festa vjerojatno će vas iznenaditi i nekom preradom. Dođite i uvjerite se.


Ova četiri mladića ne koriste mobitele u prometu, a vjerujemo nakon koncerta više neće koristiti niti slušalice jer i oni su naši promotori „Hobotnice sa stavom!“Autor: Dražen Kaužljar

Foto: Dražen Kaužljar

104 views0 comments
bottom of page