* Generator of ideas | Safety guru Institute

Generator ideja

Postani član!

Kako bi ste pristupili daljnjem sadržaju, postanite dio safety.guru INSTITUTA!

Članstvom podržavate naše projekte i njihovu realizaciju. Kupnjom godišnje članarine od 1 € ostvarujete pristup aktivnostima, objavama i komunikaciji INSTITUTA. Dobivate i mogućnost uključenja i/ili  volontiranja u projektima te predstavljanje vlastitih inovativnih ideja.

Uplatom postajete naš podržavajući član. Za članstvo nema uvjeta, i ne obvezuje vas na ništa. Uplatom članarine podržavate naš rad i omogućujete nam da radimo bolje i veće projekte.

IDEJE

Razmjena i dijeljenje ideja, zamisli i noviteta, a koje se uporabom ne troše nego oplemenjuju. Kao takve dobivaju novu uporabnu vrijednost na čijim se temeljima gradi novi sustav društvenih vrijednosti.

Komunikacija treba biti u zadanoj formi: 1 kartica teksta (1800 znakova s razmacima) i 1 ilustracija ili fotografija.

PROJEKTI

Oluja ideja uvijek iznese nešto novo i izvrsno. Sljedeći korak je postići da ideja postane inovacija. I zato je to složeni korak u Generatoru ideja. Projekti predstavljanju način realizacije ideje (mjesto, vrijeme, partneri, troškovi). Za stavljanje ideja u život najbolje je pokretanje projekata u kojima su osim vlasnika ideja uključeni i ljudi različitih struka. Zbog toga safety.guru INSTITUT surađuje sa znanstveno obrazovnim institucijama, poslovnim partnerima te neprofitnim udruženjima. Svaka suradnja na projektima i dalje ima osnovni predznak: Čovjek u središtu prometnog sustava.

Komunikacija treba biti u zadanoj formi: max 3 kartica teksta (5400 znakova sa razmacima) i 3 ilustracije ili fotografije. ili krakti video u MP4 formatu..

STRUČNI RADOVI

Jedan od jednostavnih koraka prezentiranja rezultata projekata i inovacija je kroz stručne radove. Stručni radovi mogu se objavljivati u bilo kojem stručnom i znanstvenom časopisu. Ovo je mjesto gdje će se prezentirati takvi radovi te na taj način privući druge ljude za njihovom primjenom pa čak i za stvaranje novih ideja.

Komunikacija treba biti u zadanoj formi: max 3 kartica teksta (5400 znakova sa razmacima) i 1 ilustracija.

PUBLIKACIJE

Još jedan način jednostavnog prezentiranja ideja i projekata. To su publikacije koje izrađuje safety.guru INSTITUT sa svojim partnerima i suradnicima. To su izvješća, stripovi pa i vlastiti plakati ili majice s poučnim porukama.

Komunikacija treba biti u zadanoj formi: max 3 kartica teksta (5400 znakova sa razmacima) i 3 ilustracije ili fotografije.

OTKRIVANJE TOPLE VODE

Ponekad je potrebno stvoriti neku ideju ali u tom trenutku baš nedostaje kreativnosti. Ovdje je moguće pronaći neke od najboljih ideja koje su njihovi vlasnici besplatno podijelili sa cijelim svijetom.

Komunikacija treba biti u zadanoj formi: 1 kartica teksta (1800 znakova s razmacima) 1 ilustracija ili fotografija.

EDUKACIJA

Zadnji jednostavni način prezentiranja najboljih rješenja i inovacija je putem različitih edukacija, seminara i kongresa. Safety.guru INSTITUT putem edukacija planira podizati svjesnost o važnosti kulture i sigurnosti u prometu, ali i usmjeravati pozornost različitog kruga dionika za razmjenu ideja na web portalu.

Komunikacija treba biti u zadanoj formi: max 3 kartica teksta (5400 znakova sa razmacima) i 3 ilustracije ili fotografije. ili krakti video u MP4 formatu.

Adresa. 

safety.guru INSTITUT, PAVLA LONČARA 12, 10360 Zagreb, CROATIA

Tel.

+385 92 301 9835 

+385 99 307 0408

Novosti.

  • Facebook Safety Guru
  • Instagram Safety Guru
  • Linkedin Safety Guru